Iskalnik po produktih

 
 
 

Fly-End lepilna vrvica

Fly-End lepilna vrvica

Najbolj učinkovit ekološki način uničevanja muh in ostalega mrčesa

Muhe ljubijo topla in svetla mesta tekom dneva. Ponoči pa se zatečejo višje pod strop, kamor se dviguje topel zrak. Na njihovi poti k stropu in od njega se rade zadržujejo na okroglih predmetih, kakršna je tudi lepilna vrvica FLY-STRING. Vrvica je v celoti prepojena s posebnim netoksičnim lepilom, ki še dodatno privablja nič hudega sluteče muhe. Seveda so muhe na vrvici pristale prvič, zadnjič in nikoli več. Ko je vrvica polna muh, je potrebno le nekajkrat zavrteti navijalni kolut in nov del lepilne vrvice je pripravljen na lovljenje muh.

Možnosti namestitve:

 Lepilna vrvica FlyEnd - možnosti namestitve

FLY-END lepilna vrvica ne vsebuje nikakršnih strupenih primesi, zaradi česar je idealna za uporabo na ekoloških kmetijah in v živilsko - predelovalni industriji, kjer je uporaba pesticidov prepovedana. Muhe ne postanejo odporne proti insekticidom, kar je sicer pogost pojav pri uporabi kemičnih sredstev.

Namestitev in menjava nadomestnih kolutov je enostavna in hitra.

Kaj pa lastovke?
Tako kot vsi lepilni sistemi so tudi FlyEnd lepilne vrvice podvržene problematiki nenemernega lepljenja lastovk, še posebej mladih, ki so še šibkejše in se učijo letanja.. Zaradi majhne površine vrvice je ta problem sicer manj pereč, a vseeno obstaja.
Da bi problem odpravili oz. ga omilili obstajata dve praktični rešitvi:
1. Nad lepilno vrvico se namesti še ena običajna vrvica, na katero lahko lastovke pristanejo brez nevarnosti lepljenja.
2. Lepilno vrvico FlyString močno napnemo, kar sicer ne prepreči lovljenja lastovk, se pa le te lahko zelo hitro same rešijo iz lepljive vrvice.
 
Razvrsti produkte po:
 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.