Iskalnik po produktih

 
 
 

SOFTGROUND podlaga

Purus-Arzberg

Prodajalec: Purus-Arzberg

SOFTGROUND podlaga

Gumijasta podlaga v kombinaciji s pohodnim satjem ECORASTER EL 30 / EH 40 in E 50 nudi izjemne absorbcijske in izolacijske lastnosti.

Cena za kvadratni meter (brez pohodnega satja ECORASTER)

 

Cena: 48,20 €

Stanje zaloge: ni na voljo

 

EcoRaster Softground je nov, zelo učinkovit talni podložni sistem za konjerejo.

Zahvaljujoč mehki in obenem izjemno odporni gumi se EcoRaster Softground ponaša z izjemnimi absorbcijskimi lastnostmi, ki blagodejno vplivajo na sklepe. Tudi v vlažnih pogojih nudi EcoRaster Softground optimalno oprijemljivost in zanesljivo stopnjo vašega konja.

SOFTGROUND guma nudi stabilno nedrsečo podlago
Stabilizacijska EcoRaster - podloga služi kot zračna blazina in nudi naravno izolacijo in s tem prijetno toplo podlago. Za optimalno rabo je na voljo EcoRaster Softground z debelino gumijaste podloge 12 mm. Mehka in topla podlaga

Produkt je še posebej primeren za konjske hleve brez betonske podlage in z neravno površino.

Tudi na področju higiene postavlja EcoRaster nova merila! Tako lahko onesnažene površine kadarkoli operete oz. dezinficirate - kar še posebej govori v prid uporabi tega sistema v živalskih klinikah. Zaradi izjemne toplotne izolacije zmanjšuje sistem stroške nastilja in ohranjanja higiene, obenem pa ščiti vašega konja pred mrazom od spodaj in s tem preprečuje z mrazom povezane bolezni.

 

Kontaktni obrazec

 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.