Iskalnik po produktih

 
 
 
ECORASTER Bloxx
Nov produkt v skupini ECORASTER. Omogoča hitro utrditev podlage s tlakovanim videzom. Poseben drenažni sistem omogoča hitro odvodnjavanje brez nevarnosti zamašitve.
ECORASTER polnjen z gramozom
ECORASTER polnjen z gramozom
Ohranjeno naravno odvodnjavanje. Satje se lahko polni z okrasnim ali običajnim gramozom. Posbej primerno za parkirišča z dolgotrajnim parkiranjem 8 ur ali več.
Hitra namestitev
Hitra namestitev
Namestitev je zelo enostavna in hitra - ena oseba lahko v eni uri položi do 100 m2 ECORASTER pohodnega satja
Utrditev travne ruše brez odstranjevanja podlage
Ohranite obstoječo travno rušo - enostavno položite Tenax GP preko obstoječe ruše.
 
 

ECORASTER pohodno satje / travne rešetke

Evropski najuspešnejši talni utrditveni sistem.

10 miljonov kvadratnih metrov prodanega ECORASTER pohodnega satja - številka, ki vam lahko nekaj pove!

 

Bodisi v Moskvi, Calgaryu, Dubai, Pariz ali v Kopenhagnu - kot sinonim vrhunske nemške kvalitete je postal ECORASTER " najuspešnejše pohodno satje v svetovnem merilu"

10.000.000 kvadratnih metrov ECORASTER pohodnega satja - to ustreza površini približno 2000 nogometnih igrišč, tekaški stezi dolgi  30.000 km ali povedano drugače, satje bi lahko položili enkrat okoli zemlje.

ECORASTER mrežno satovje ohranja naraven izgled, površia se ne zbija, odvodnjavanje je zagotovljeno po celotni površini, obenem pa je njegova namestitev enostavna in hitra.
ECORASTER miljon

 

ECORASTER - made in Germany

V letu 1994 je s proizvodom ECORASTER® skupina Purus stopila v novo dobo naravnega utrjevanja tal. ECORASTER je izjemno uporaben proizvod v najrazličnejših namenih uporabe. Patentirani zatično povezovalnim sistem omogoča izjemno visoke obremenitve tudi na velikih površinah.

Izjemna elastičnost Več kot 200 upogljivih elementov na kvaratni meter zagotavlja izjemno elastičnost satja in omogoča dobro prilagajanje neravninam podlage. Tudi temperaturna raztezanja in krčenja satju ECORASTER ne povzročata nikakršnih težav (-30°C do +70°C). Elastični elementi

Patentirani zatično povezovalni sistem (Patent. No. 0576939) poskrbi, da satje ostane na tistem mestu, kjer naj bi moral biti in zagotavlja, da se celotna površina drži skupaj kot ena celota. Zahvaljujoč robustnemu povezovalnemu sistemu lahko satje zdrži obremenitve tudi do 350 ton/m2 (odvisno od modela).

Zatično povezovalni sistem

Ozelenitev parkirnih površin / vrtov

Satje je izdelano iz elastičnega polietilena in ne vsrkava nobene vlage. To pa pomeni, da je vsa vsa voda (padavine, namakanje,...) na voljo rastlinam.

Stene satja so zelo tanke in jih trava zelo hitro prerase. travne koreninice so dobro zaščitene pred mehanskimi poškodbami

Satje ne vpija vlage, zato je vsa padavinska voda na voljo rastlinam
Planiranje in tehnične navodila  

Tehnični priročnik za planiranje in načrtovanje

  • primeri uporabe
  • ECORASTER sistemi brez zapiranja tal
  • izbira sistema glede na intenzivnost uporabe
Navodila za planiranje in montažo

Uporaba v industiji

ECORASTER® ima izjemno dobre drenažne lastnosti, saj se materjal v satju ne zbija. Na ta način celotna površina položena s satjem ECORASTER ostaja propustna za vodo.

Tvorjenje blata je onemogočeno, saj se povozna plast ne more mešati z podložno plastjo

 
 
Razvrsti produkte po:
 
 
 
PrviPrejšnji12ZadnjiVsi
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.