Iskalnik po produktih

 
 
 

SILOSTAR Protect

SCHAUMANN

Prodajalec: SCHAUMANN

SILOSTAR Protect

Silirni dodatek za tretiranje zgornjih plasti silosa

Pakiranje: 25 kg v prahu

Stanje zaloge: na voljo

 

SILOSTAR PROTECT je visoko učinkovit produkt za tretiranje zgornjih plasti in robov silosa. Kombinacija učinkovin, kot so kalijev sorbat, natrijev benzoat in kalcijev formiat  preprečujejo pojav plesni na najbolj problematičnih območjih silosa. SILOSTAR PROTECT se nanese na zgornjo 20 - 30 cm debelo plast silosa čim bolj enakomerno (lahko s pomočjo razmetovalnika silaže).

Priporočilo za doziranje:

Za površino silosa, pred pokrivanjem in izboljšanje mejnih kakovosti silaže, kot tudi za uporabo pri shranjevanju vseh mešanih  obrokov (TMR)

Dodano na kilogram

1aE328 Kalcijev  formiat 200.000 mg; 1aE202 Kalijev sorbat 100.000 mg, Natrijev benzoat 400.000 mg.

Uporaba: SILOSTAR PROTECT je potrebno enakomerno porazdeliti na silirni material. Za enakomerno in varno porazdelitev je priporočeno uporaba dozirne opreme.

Skladiščenje: Skladiščiti na hladnem in suhem. Odprte vreče morajo biti po uporabi tesno zaprte, če se ne uporabi hkrati.

Priporočila za doziranje:

Trava in koruzna silaža   200 g/m2 oz. 2 kg/t
Stranski produkti iz industrije (npr. pivske tropine, ipd.)  300 - 500 g/m2 oz. 2-5 kg/t

 Rezultati delovanja dodatka SILOSTAR protect

 
 

Povpraševanje

Članki

  • Navodila o siliranju

    04.09.2016

    Zakaj uporabljati silirne dodatke? Silirni dodatki lahko dramatično izboljšajo hitrost in učinkovitost fermentacijo s tem pa tudi boljšo prebavljivost, izboljšanje proizvodnje mleka itd.
    Več o ...
     
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.