Iskalnik po produktih

 
 
 

Ogrevanje - destratifikacija s stropnimi ventilatorji

09.07.2017

Industrijski stropni ventilatorji so namenjeni tako hlajenju v vročih poletnih dneh z rahlim vetrom, kakor tudi za ogrevanje s toplim zrakom, ki ga pritiskajo k tlom.

Vsi modeli so izdelani po visokih industrijskih standardih in namenjeni zahtevni dolgotrajni uporabi v zahtevnih pogojih.
Zmogljivost
Destratifikacija oz. zimsko ogrevanje objektov deluje le, če topel zrak iz ostrešja dejansko doseže tla, to pa je mogoče le z zmogljivimi industrijskimi ventilatorji
Zanesljivost
Kdo sie želi kar naprej pod streho objekta zaradi tehničnih težav z ventilatorji. Dolgotrajna življenska doba je absolutna prioriteta naših ventilatorjev.
Varnost
Kar se vrti visoko nad glavami mora biti popolnoma varno. Večkratno varovanje je konstrukcijsko vgrajeno v naše ventilatorje.

brez ventilatorjev z ventilatorji
gibanje toplega zraka brez uporabe ventilatrojev Vračanje toplega zraka na talni nivo
Zgoraj vroče - spodaj hladno Enakomerno porazdeljena temperatura
Da bi na talnem nivoju ohranjali željeno temperaturo, je potrebno halo ogrevati zelo dolgo, čeprav je temperatura zraka pod stropom že dosegla 26°C. Naši industrijski stropni ventilatorji učinkovito in enakomerno vzamejo toploto izpod stropa.
V prikazanem primeru prinese 5° višja temperatura na tleh 30% prihranek pri ogrevanju.
 Izgube v strešni kritini  Manj izgub energije zaradi prehoda toplote
Visoke temperature pod stropom vodijo k visokim izgubam toplotne energije v ostešju (prestopnost toplote). Pri zunanji temperaturi 0°C znižajo stropni ventilatorji temperaturo v ostrešju iz 31 °C na 21°C in s tem znižajo izgube zaradi prehodnosti toplote za 32%.
 

Produkti vezani na članek...

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.